Az para!

Megdöbbentően újratöltve!

Facebook

#azpara2014

Végtelenség mérő

 

Így néz ki egy igazi japán reggeli

2014.12.07. - Brexter Szólj hozzá!

sjNb7za.jpg_1024x738

Eszegetném. 

Napi Párszavas Az Para! Horoszkóp

2014.06.11. - Brexter Szólj hozzá!

Tudd meg, hogy milyen napod van! Nem árt előre felkészülni a váratlan helyzetekre.

 

horoszkop1.png

Teljesen megszűnik az iWiW

2014.05.15. - Brexter Szólj hozzá!

Június 30-án lekapcsolják a magyar közösségi háló utolsó szerverét is. Ne aggódj, egy kattintással igényelhetsz egy digitális időkapszulát, amelyben minden fotódat, üzenetedet és kapcsolatodat megőrizheted az utókor számára!

Az időkapszulában csomó érdekességet is találni. Minden kis apró dolgot számokban megnézhetünk. Hány ismerős, hány kapcsolat, hány, levél, stb. Búcsúzz el te is az iWiW-től. :'( www.iwiw.hu

Már megint lávolnak, szívelnek minket!

2014.05.15. - Brexter Szólj hozzá!

Köszönjünk a rajongást Csilló Tündének Mezőhuzalberényből! Az Az Para! stáb is szível téged! <3

 

azpararajz.jpg

Gondoltad volna, hogy a Facebook látogatott?

2014.05.15. - Brexter Szólj hozzá!

Itt a stáb az irodában totál le van döbbenve, hogy a Facebook ennyire látogatott és forgalomdús oldal. Köszönjük ezt a megdöbbentő infografikát Lolkabolka1948-nak!

20p (1).jpg

Napi bikaka

2014.05.14. - Brexter Szólj hozzá!

 

Egoista gumikacsa nagyon betalálta mai napi bullshit kontentet!

Zebra sors

2014.05.14. - Brexter Szólj hozzá!

Két ketaj-csíkos zebra találkozik az erdő szélén.
- Beep.

 

zebra.jpg

Az alacsonyabbak tovább élnek?

2014.05.14. - Brexter Szólj hozzá!

Az alacsonyabb emberek tovább élnek, állítja egy tanulmány, ami kimutatta, hogy a hosszú életet biztosító FOXO3 gén a fejlődés korai szakaszában kisebb testméretet eredményez, amihez alacsonyabb vérinzulin szintek társulnak, és a rák kialakulásának kockázatát is csökkenti.

 

“Két csoportra osztjuk az embereket – az 5 láb 2 hüvelyk (158 centiméter) vagy annál alacsonyabbakra, és az 5 láb 4 hüvely (163 centiméter) és annál magasabbakra” – mondta dr. Bradley Willcox, a tanulmány egyik felügyelője, a Hawaii Egyetem professzora. “Az 5’2″ és annál alacsonyabbak életek a legtovább. Minél magasabb vagy, annál rövidebb az életed.” A tanulmány az 1965-ben indult Kuakini Honolulu Szív Program adatait használta fel, melyben több mint 8000 japán ősöktől származó, 1900 és 1919 között született amerikai férfit követtek nyomon közel 50 éven át, epidemiológiai és klinikai adatokat is rögzítve.

 

A PLOS ONE lektorált tudományos szakportálon közzétett tanulmány a FOXO3 gén fontosságára igyekszik felhívni a figyelmet. “Ez a tanulmány elsőként mutatja be, hogy a testméret is ehhez a génhez kapcsolódik” – mondta Willcox. “Ezt már ismertük az öregedés állat-modelljeiből, azonban nem ismertük az emberek esetében. Ugyanolyan, illetve kissé eltérő változattal rendelkezünk, mint az egerek, gyűrűsférgek, legyek, vagy akár az élesztő, ami minden egyes fajnál fontos szerepet tölt be a hosszú élet szempontjából”

 

Willcox megjegyezte, nincs olyan magasság, vagy korcsoport, amit a tanulmány hátrányosnak minősítene, részben azért, mert a testmagasságtól függetlenül folytatható egészséges életmód, ami jobban ellensúlyozza az adott FOXO3 genotípust, mint maga a FOXO3 gén hosszú élet elősegítő funkciója. Honoluluban egyébként rendkívül magas életkorokat élnek meg az emberek, az Egyesült Államokban szinte egyedülállóan. A tanulmányban vizsgált emberek közül közel 1200 férfi érte el a 90 vagy 100 éves kort, közülük körülbelül 250-en ma is élnek.

Forrás: SG.HU

Ez csak velem fordul elő, ha sokat iszom?

2014.05.14. - Brexter Szólj hozzá!

Mondjuk azon tuti meglepődnék, mert Magyarországon becslések szerint nagyivó a társadalom ötöde és alkalmi ivó a fele. (KSH, Reprezentatív Osztály)

80822_700b.jpg

A világ legütősebb szelfije Budapesten (is) készült!!

2014.05.14. - Brexter Szólj hozzá!

Alex Chacón fogta magát és 36 országban készített magáról szelfit. A videó készítésével pedig az volt a célja, hogy felhívja a világ figyelmét az éhező gyerekekre. Budapestet két szelfit is készített!